onsdag 18 mars 2009

Egen villa

Kan man tänka sig. Helt plötsligt har man gått och blivit husägare. Huset är från 1982, reviterad enplansvilla med som vi tycker har underbar planlösning som går att göra mycket förändringar med. Det är 5 rum och kök varav 3 sovrum samt 2 toaletter. Total förändring mot två rum och kök på Torsbo.
Huset är i inflyttningsklart skick, så igentligen behövs ingenting göras. Men är man galen i inredning och älskar att renovera och förändra så kommer endel att göras ändå. Tapetsering, letar redan för fullt efter roliga mönster och snygga strukturer. Ev byte av golv, är i och för sig nästan nytt, men i och med att vi kankse inte har riktigt samma smak så skulle jag vilja ha ett mörkt trägolv genom hela huset. Nu är det ljusa laminatgolv. Men det är sånt som man kan ta efter något år. Ja dörrar kommer att bytas och fönster skall väl målas. Ja lite smått å gott kommer att ske. Ska försöka lära mig det här med att lägga in privata bilder så att kan se vad vi pysslar med.
Ja... gud ja! Just nu längtar man ihjäl sig. Är inte roligt att göra nått i gamla lägenheten. Tänkte köpa massa kul och massa färg till påsk. Men nu sparar jag till det nya istället. Det får räcka med tulpaner i påsk. Några ägg kanske man kan leta fram. =)
Vi får tillträde 1 juli, så vi har hela semestern på oss att ordna och dona.
Kom gärna med förlsag på snygga yttedörrar, tapeter och dyligt. Allt välkomnas...
Föresten, vi har en stor trädgård också. Ge gärna förslag till den också. Har redan massa planer, men det kan man inte få för mycket av... Massor massor...

8 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis! Låter ju toppen :). Hoppas att allt är bra med dig för övrigt, var ju evigheter sen vi sågs. Ta hand om dig och bryt inga ben i sälen! Kram

Anonym sa...

Jag har förslag till den stora trädgården... en stor brak fest ;), grillning och partaj. Tycker det rä så roligt för er även om ni blir hokabor igen. puss

Anonym sa...

Grattis grattis, det låter jättekul! Jag tycker ni ska ha en pool i trädgården, det gör grillpartyn så mycket roligare :)

Sofie sa...

Tack till er alla.. Ja Fanny... 1000 år sedan vi sågs.. Ses snart? och Jossan tack för förslaget.. Pool ingen dum idé.. Naken bad.. NAJS.. skratt.. Det är ju extra exotisk värme i hok också.. Det gör det ännu bättre.
Tack för alla kommentarer hörni!
Malin ditt föslag är taget!

Anonym sa...

Ja, det tycker jag verkligen att vi ska göra. Får ta det snarast efter att ni kommit hem från sälen? En tjejkväll med god mat, lite vin (LÄS CIDER) och massa prat :).

Anonym sa...

Fan vad kul med hus :)
grattis!!!!

Sofie sa...

Absolut vin.. massa mat.. å gossip till tusen.. Jag är nästan ledig för jämnan. Passa på innan det bli villa. Då är vi nog upptagna en tid framöver..
MAdde.. tack tack.. hus= superspännande.. Men lämnar dock Torsbo med en tår i ögat..=)

Madde sa...

Vad go du e :)

vet faktiskt inte hur ja får tiden o räcka till.. det går mer på rutin 4-5ggr i veckan liksom :)
Kör oftast blandad kondition 30min och sedan alla muskelgrupper uppdelat på en vecka.. tränar mage varannan dag.. brukar köra tunga veckor varvat med lite lättare sådär.. och nu blir de jogging & promenader me.. hehe men du tränar väl mkt me?
hälsoborgen? :)

P.s ja blir alldeles till mig här när ja får sådana här frågor haha.. fråga på om de e nåt så ska ja försöka svara me de ja kan.. :)


ha de finast..