måndag 2 mars 2009

Fullt ös medvetslös

Usch, vilken helg. Allt har gått i ett.
I fredags vankades det middag hos underbara svärmor efter att vi varit i Butiken
en sväng. Hittade super fina kläder till henne och hon såg verkligen ut att trivas. Glad för hennes skull. Hon va verkligen jättefin. Beige topp och linne från 2707- samt en väska i blommönster från Ceannis. Just nu hade de fyllt på med massa vårnytt. Desutom har de blivit nominerade till årets butik. Butiken gillas starkt.


Har haft problem att sova hela helgen. Vaknat kl 07, klarvaken. Vad är felet? Helgen är till för att sova ut. Men icke.
07,45 gick jag bort till Lisa för att starta dagen med en promenad i det fina vårvädret tillsammans med Martina. Vi var ute i lite över en timme. Det var sååå skönt. Efter det blev det frukost hos Lisa och Simon. Räksallad+Frallor+Te och massa gott.
Fullt ös bort till Ica för att veckohandla. Har inte hunnit under veckan. Hem, väcka en morgontrött älskling, iväg klipptid.
Hela eftermiddagen var vi i garaget. Henke lärde mig att polera bilen, så nu kan jag äntligen sköta det själv. Hatar allt va kvinno och mansgöra heter. Här delas det på arbetsuppgifterna.
Vi var inte klara förens efter 21. Trötta, slitna och utsvulta. Blev en drive in till Max, och raka vägen hem i säng. Helt utslagna. Bilen blev superfin. Hoppas verkligen att den håller sig så ett tag.

Igår vaknade jag som vanligt 07 och väkte Lisa, ut och traska.
Åkte senare till stan med sis och handlade grejer till hon och Calles nya lägenhet. Den kommer bli superfin.
Kvällen avslutades i Hok hos Therese, som fyllt år. 30+ men ser inte en dag äldre ut än 25! Hon hade gjort hemmagjord pizza med skinka, permesan och ruccola sallad. Och efter det smördegsbakade äpplen av något slag. Allt va så himla gott. Ska lyckas sno recepten av henne och återk0mma med dom. Therese is the king in the kitchen.
Somnade i soffan när vi kom hem. Henke kom med en kopp te och helgen avslutades slappande framför tv:n. Tittandes på det mest as kalas töntiga program som någonsin sänds. Kanal 6 Herre på täppan. Va fan är det för något? Ja säger då det, låt bli att häfta fast mina bröstvårtor. Dom tar jag helst hand om själv... ;)

Inga kommentarer: