måndag 18 maj 2009

Grillhelg

Helgen har varit så där underbart lugn som bara en helg kan vara. I fredags blev det grillning med Hanna, Adde, Ajja och Nellie. Årets första svenska färskpotatis smakades samt massa annat super god grillmat. Köttet tog dock lite längre tid pga våra högt tekniska sambo´s som skulle skurva ihop en nyinköpt klotgrill. Tror själv det hade gått fortare om vi skruvat Ajja, eller vad säger du? Det blev en snabbis träning med Adde innan maten också, skönt skönt!

I lördags blev det lek heela dagen. Va barnvakt åt Ida på eftermiddagen. Mysigt värre. Vi åkte vagn, åkte vagn och ja åkte vagn. Vad gör man inte för lite frisk luft. =)
På kvällen blev det till sin "förvåning" grillmat, en god sallad och till efterrätt slängde jag ihop en rabarber och jordgubbspaj med knäckigt flarn på toppen. Säger bara, guuud så god den blev. Kunde ätit hela själv. Men kände dock att jag va tvungen att behaveeee efter halva formen.

Igår var det lugna puckar. Sov till nästan 10, vilket inte hör till vanligheterna. Brukar vara uppe och stimma redan vid 8-, låg kvar och läste till nästan 11. Martina Haags senaste bok, lite mysigt små rolig författare. Henke fixade värsta helgfrullen med ägg, yoggi, mackor med salami och brie och te. Satt sedan i soffan och kollade massa repriser till 13 då vi stack iväg och tränade med Adde. På kvällen åkte vi hem till mamms och papps och, se där! Grillade lite... =)
Stannade där hela kvällen, Henke drog på bio med grabbsen och jag och pappsen hyrde Yes Man med Jim Carrey. Själv hade jag redan sätt den, men jag och pappa är mästare på att skratta till denna underbara figur. Glass, choklad och massvis med nougartsås, kan det bli bättre soffläge? Tro knappast det!

Inga kommentarer: